Home News SONUS 2017:Dnevni program 2.dana, 21/08

SONUS 2017:Dnevni program 2.dana, 21/08

7 min read
0
0

Klub Aquarius: ADAM BEYER, MIMI

Glazba Adama Beyera sinonim je za sve ono uzbudljivo vezano za techno. Na sceni se profilirao kao veliko ime švedske techno scene, te postao svjetski poznato ime. Lokalna snaga Mimi osnivač je Ekstrakta, zagrebačke rave organizacije koji savršeno manevrira house i techno zvucima.

 

Klub Kalypso: MONIKA KRUSE, HOMEBOY

Zar je potrebno najavljivati Moniku Kruse? Njen talent i predanost učinili su je jednom od najpoštovanijih techno DJ-a i producenata, a njen je label Terminal M prošle godine proslavio 15.-i rođendan. Svakako nastup za ne propustiti. Eklektičan i plesni stil njemačkog Homeboya mješavina je različitih žanrova popu House-a, Techna i Disca.

 

Klub Papaya: PAN-POT, NICK CURLY

Još jedan nastup koji sigurno nećemo propustiti svakako je onaj njemačkog techno dvojca Pan Pot koje stvarno nije potrebno posebno predstavljati. S njima će svirati i Nick Curly kojeg možemo čuti u kombinaciji s Jackmasterom dan ranije.

 

Drugi dan održati će se  boat party XLR8R koji će ugostiti Rødhåda i Meata, te afterhour/fuse sa Enzo Siragusa, Archie Hamilton i Mariano Mateljan.

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By PA editor
Load More In News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *