Home News SONUS 2017: Večernji program 2.dana, 21/08

SONUS 2017: Večernji program 2.dana, 21/08

9 min read
0
0

Klub AQUARIUS: TALE OF US, MANO LE TOUGH, FELVER

Nama svakako među najisčekivanijim nastupima ovogodišnjeg Sonusa je onaj talijanskog dvojca Tale of Us. Matteo i Karm na čelu su Afterlife labela i njihov zvuk je stvarno jedinstven. U njihovu priču savršeno će se uklopiti eklektični Mano le Tough, ali i domaća legenda Felver. Svakako party za ne propustiti.

Klub Kalypso/Junction 2: ADAM BEYER, FLOORPLAN live aka ROBIN HOOD and LYRIC HOOD, DENSE & PIKA

Adam Beyera već smo najavili u dnevnom programu prethodnog dana, ali zato Floorplan live na Sonusu prvi put gledamo navečer drugog dana. Ovaj duo oca i kćeri savršeno kombinira euforiju gospela u svoje soul, funky i disco ritmove, idealne melodije za cjelonoćno plesanje na open-air partyjima. Dense & Pika, britanski su elektronski DJ-i i producenti koji će sigurno odično zagrijati atmosferu na samom početku večeri.

Klub Papaya: RICHIE HAWTIN, MATADOR live, FABIO FLORIDO

Ne znam kako ćemo u jednoj noći biti na dva mjesta istovremeno ali ova kombinacija opasna je kao i ona Tale of us, Mano le Tougha i Felvera. Legendarni Richie Hawtin, live nastup Matadora i Fabio Florido...need I say more?

 

Pratite SONUS festival:

FB https://www.facebook.com/insoundwetrust/ 

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

I bacite oko na video trailer:

https://www.facebook.com/insoundwetrust/videos/10155441865514289/

 

Ulaznice za festival je još uvijek moguće kupiti po povlaštenoj cijeni za sve Ex-Yu državljane putem Entrio online shopa https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2017-3877

Load More Related Articles
Load More By PA editor
Load More In News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *