Home News SONUS 2017: Dnevni program 1.dana, 20/08

SONUS 2017: Dnevni program 1.dana, 20/08

7 min read
0
0

Ostalo je još samo mjesec dana do Sonusa i vrijeme je da počnemo polako prolaziti kroz ovogodišnji line-up koji je stvarno impresivan.

Pa krenimo..

Klub Papaya: APOLLONIA all day long

Ovaj magični trojac stvarno nije potrebno posebno najavljivati- Dan Ghenacia, Dyed Soundorom i Shonky dijele svoje glazbene korijene i kreativnu viziju i njihov nastup sasvim sigurno nećemo propustiti.

Klub Kalypso: JACKMASTER, NICK CURLY

Sa Jackmasterom nikad ne znaš što možeš očekivati jer svira instinktivno, ali njegova su iznenađenja uvijek genijalna. Nick Curly je već desetu godinu na sceni, i čvrsto se drži na Resident Advisorovoj  "most harted" listi svih vremena.

Klub Aquarius: LEN FAKI, DEJAN MILIČEVIĆ

Len Faki je poznati techno mastermind i jedan od prvih residenata kultnog Berghaina kojeg zbilja nije potrebno posebno najavljivati. Dejan Miličević, jedna je od regionalnih snaga, na sceni već više od 15 godina sa uvijek standardno dobrim setovima.

Pratite sljedeće postove kroz koje ćemo prikazati cijeli line-up festivala, i naravno, naglasiti artiste koje jedva čekamo!

 

Pratite SONUS festival:

FB https://www.facebook.com/insoundwetrust/ 

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

I bacite oko na video trailer:

https://www.facebook.com/insoundwetrust/videos/10155441865514289/

 

Ulaznice za festival je još uvijek moguće kupiti po povlaštenoj cijeni za sve Ex-Yu državljane putem Entrio online shopa https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2017-3877.

 

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By PA editor
Load More In News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *